Povestea Panda Express

Mancarea chinezeasca este cunoscuta in intreaga lume pentru gustul,aroma,stilul de gatit prin care bucatarii pregatesc preparatele culinare.
Panda Express Chinese Food Delivery deschide prima locatie in centrul orasului Constanta, pe str.Cuza Voda nr. 17, locul unde puteti savura adevarata mancare chinezeasca gatita chiar in fata dumneavoastra, astfel incat sa stiti intotdeauna ceea ce veti primi.
Panda Express Chinese Food Delivery a fost creat nu doar pentru a va umple un gol in stomac ci pentru a va satisface papilele gustative si pentru a servi o masa rapida si sanatoasa cu ingrediente proaspete, atent selectionate.
Prin deschiderea Panda Express Chinese Food Delivery dorim sa venim in ajutorul clientilor nostri,persoane active, la birou sau acasa oferindu-le in cel mai scurt timp preparatele dorite la preturi accesibile.

Panda Express

Succesul nostru este direct proportional cu gradul de satisfactie al clientilor care ne viziteaza. Avand in vedere acest lucru, ne straduim zilnic sa ne perfectionam calitatea produselor si serviciilor astfel incat sa crestem numarul clientilor multumiti.
Inca din prima zi in care am deschis locatia din Constanta, in str Cuza Voda 17, am avut in vedere sa oferim mancare chinezeasca cu adevarat proaspata si gustoasa respectand retelete originale pentru fiecare produs.
Meniul nostru de mancare chinezeasca contine peste 250 de retete autentice din carne de pui, porc, vita, oaie, rata, peste si fructe de mare combinate cu legume proaspete si ingrediente originare aduse direct din China, cu care vom incerca sa va incantam gusturile.

0
Ani in Constanta
0
Locuri in locatie
0
Comenzi la 31.12.2023
0
Portii comandate